Nieuws

Scoutingbal Langenboom

Scouting Langenboom organiseert weer het traditionele Scoutingbal. Alle kinderen zijn welkom om dit feest te komen vieren. Samen met Jeugdprins Jens d’n Urste, Jeugdprinses Daphne en Narrin Neeltje maken we er weer een doldwaze avond van.

Wie winnen de Verkusköpkes?
Het prinsentrio zal die avond medailles en prijzen uitreiken aan diegenen die het origineelst verkleed zijn. Je mag ook als duo of groep mee doen. Ben je mooi geschminkt dan maak je ook kans op zo’n lekker Verkusköpke. Prijsuitreiking rond 20:00 voor de jongsten en rond 21:00 voor de oudere jeugd.
In de discozaal draaien we te gekke carnavalsmuziek. Hou je niet van hossen en springen, dan is er in de andere zaal een wedstrijd spijkerbroekhangen. Doe mee en probeer de wisselbeker te winnen of moedig aan. Of doe mee aan de andere te gekke spellen.
Het Scoutingbal is voor alle leeftijden geschikt. Ook voor de jongsten. Zij kunnen op elk gewenst tijdstip opgehaald worden. Voor de ouders is een speciale hangplek ingericht.

Funny Bunny
Vanaf 22:00 is er speciaal voor de oudere jeugd een FunnyBunny wedstrijd. Een traditie bij de Scouting. Wie kan de meeste spekjes in de mond stoppen? Er is die avond toezicht door de leiding van de Scouting. Indien gewenst kunnen ouders hun tel.nr achterlaten.

Vrijdag 26 januari 2018 18.30 - 22.30 uur: gratis entree
Info: www.scoutinglangenboom.nl of volg ons op facebook.

Bron: inMill.nl