Corona en contributie

29-06-2020

Middels dit schrijven willen we de leden van buurtvereniging “DE BOSKANT” informeren over het wel en wee van onze buurtvereniging in deze abnormale coronatijd.

Als buurtvereniging zetten wij ons in om sociale contacten binnen onze buurt te behouden cq te vergroten middels het organiseren van activiteiten voor jong en oud!

Nu dit door deze abnormale tijd tot op heden nog niet mogelijk was hebben we als bestuur besloten de door u betaalde contributie voor 2020 door te laten lopen tot december 2021!

Dit houd NIET in dat we dit jaar niets meer organiseren!!

We hopen en rekenen op een zodanige versoepeling van maartregelen dat we na 1 september nog diverse activiteiten kunnen en mogen organiseren!

Ook hierover wordt u dan weer tijdig geïnformeerd!

Deze informatie is trouwens sneller als we van elk huishouden een mailadres hebben!!
Voor diegene die dat (nog) niet gedaan heeft, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en adres en het is weer geregeld.

Verder: probeer corona buiten de deur te houden met de regels van RIVM!

Met vriendelijke groet,
Bestuur: De Boskant